
Грибний паштет з рікотою
Гриби - дуже ситний і корисний продукт. Багатьом людям подобаються гриби в будь-якому виконанні. Грибний паштет з рікоттою - чудова швидка закуска, яку можна запропонувати рідним або гостям для легкого перекусу. Він є легкою альтернативою класичному печінковому паштету. Приготований за цим рецептом грибний паштет може зберігатися в холодильнику не більше 14 днів. Підійде будь-яка комбінація їстівних грибів для приготування такого паштету. Залежно від виду обраних грибів, смак паштету може трохи відрізнятися, тому ви можете використовувати будь-які, на свій смак: білі, печериці, маслюки. Спробуйте приготувати, і ви не пошкодуєте.
Ingredients
Гриби свіжі
400 г.
Масло вершкове
1,5 ст. л.
Розмарин
1 стебло
Часник
0,5 шт.
Соус соєвий
2 ч. л.
Портвейн
1 ст. л.
Цибуля ріпчаста
0,5 шт.
Сир рікота
4,5 ст. л.
Preparation steps
01
Подрібнити часник з цибулею, дрібно нарізати гриби.
02
Розігріти сковороду, висипати цибулю і часник, обсмажити, після додати гриби, обсмажувати до випаровування рідини.
03
Остудити грибну суміш зі сковороди, змішати з сиром, перекласти у форму, поставити на ніч у холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores