
Риба, зварена в молоці
Не викликає сумніву, що риба – дуже корисний і вкрай необхідний для нашого організму морський продукт. Приготувавши її різними способами, можна зберегти або зменшити кількість цінних речовин, що містяться в ній, зробити її жирною або дієтичною. Сьогодні пропонуємо Вам приготувати варену рибу – досить-таки корисну, низькокалорійну, але ситну страву. Однак варити її будемо в молоці з лимоном. За рахунок цього рибка набуває ніжний молочний смак і тане в роті. Час варіння залежить від різновиду обраної риби, відповідно, воно може бути збільшено або зменшено. За Вашим бажанням з молочного бульйону, що залишився, можна зробити соус, додавши трохи борошна і уваривши до загустіння.
Ingredients
Риба
1 кг
Молоко
250 мл
Лимон
60 г
Лавровий лист
10 г
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
У каструлі молоко закип'ятити, потім вимкнути вогонь і дати трохи охолонути. Додати до молока 1,5 літра води, лимон, лавровий лист і сіль. Покласти рибу і варити близько 15-20 хвилин до м'якості.
02
Потім дістати рибу і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores