Риба, зварена в молоці - Image

Риба, зварена в молоці

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Не викликає сумніву, що риба – дуже корисний і вкрай необхідний для нашого організму морський продукт. Приготувавши її різними способами, можна зберегти або зменшити кількість цінних речовин, що містяться в ній, зробити її жирною або дієтичною. Сьогодні пропонуємо Вам приготувати варену рибу – досить-таки корисну, низькокалорійну, але ситну страву. Однак варити її будемо в молоці з лимоном. За рахунок цього рибка набуває ніжний молочний смак і тане в роті. Час варіння залежить від різновиду обраної риби, відповідно, воно може бути збільшено або зменшено. За Вашим бажанням з молочного бульйону, що залишився, можна зробити соус, додавши трохи борошна і уваривши до загустіння.

Ingredients

Риба

1 кг

Молоко

250 мл

Лимон

60 г

Лавровий лист

10 г

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

У каструлі молоко закип'ятити, потім вимкнути вогонь і дати трохи охолонути. Додати до молока 1,5 літра води, лимон, лавровий лист і сіль. Покласти рибу і варити близько 15-20 хвилин до м'якості.

02

Потім дістати рибу і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Риба, зварена в молоці – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua