Святковий салат з тунцем - Image

Святковий салат з тунцем

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Торжество не за горами, а Ви ще не визначилися зі святковим меню? Урізноманітнити Ваше сімейне застілля допоможе пропонований рецепт ситного, пікантного, а головне корисного салатику з тунцем. Завдяки оригінальній подачі і яскравому зовнішньому вигляду він не залишиться непоміченим на Вашому святковому столі. Ніжний смак обсмаженого зі спеціями тунця гармонійно доповнює комбінацію зі стиглих томатів, відварних яєць і зеленої стручкової квасолі. Заправка з оливкової олії і лимонного соку як ніколи доречна: вона скріплює всі компоненти страви воєдино, наповнюючи салат приємним свіжим ароматом. І зауважте: ніякого шкідливого майонезу. Щоб зробити салат більш ефектним, подайте його на свіжому листі салату.

Ingredients

Тунець

500 г.

Картопля

500 г.

Квасоля зелена стручкова

300 г.

Яйце куряче

6 шт.

Помідори чері

400 г.

Лимон

50 г.

Олія оливкова

60 мл.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Тунець зі спеціями обсмажити на невеликій кількості олії. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Картоплю відварити, очистити, нарізати кубиками.

02

Помідори помити і розрізати на половинки. Тунець нарізати скибочками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію з лимонним соком і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Святковий салат з тунцем – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua