
Сирна запіканка з гарбузом та яблуками
Сирна запіканка - це завжди найкращий варіант для десерту до будь-якої сімейної вечері. Вона завжди може виручити, якщо до вас нагрянули несподівано гості, або немає сил і бажання що-небудь вигадувати нове, щоб приготувати. Тому ми вирішили піти далі, і пропонуємо вам рецепт сирної запіканки з яблуками та гарбузом. Цей рецепт такий же простий, як і звичайна запіканка, але при цьому страва виходить ще смачнішою і кориснішою. Крім кальцію, який міститься в сирі, ви отримаєте потрібну дозу заліза (з яблук) і бета -каротин, якого багато в гарбузі. Все разом - це смачний домашній десерт, від якого буквально віє теплом і домашнім затишком. Тому він і користується такою великою популярністю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
1 кг.
Packaged Semolina
75 г.
Cottage Cheese 9%
500 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1 кг.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
75 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 шт.
Eco Ground Cinnamon
30 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
15 мл.
Homemade Butter
30 г.
Preparation steps
01
Гарбуз потрібно почистити та нарізати великими кубиками. Далі його потрібно зварити, щоб він став достатньо м'яким. А потім потрібно змішати 3 столові ложки цукру з манною крупою та додати до гарбуза. Потім потрібно розм'яти зварений гарбуз з цією сумішю. Дати постояти 20 хвилин, щоб манка розбухла.
02
Яблука потрібно почистити від шкірки та серцевини, нарізати їх кубиками та видавити на них лимонний сік, щоб не потемнішали. Далі підготувати форму, в котрій буде випікатися цей десерт. Її слід змастити вершковим маслом, а потім посипати паніровочними сухарями.
03
Потім до гарбуза додати 1 яйце та 3 столових ложки мелених сухарів. Далі потрібно трохи потушкувати яблука на сухій сковорідці, щоб вони стали достатньо м'якими. Настав час викладати гарбузову масу у форму для випікання. Потрібно прослідкувати за тим, щоб вона розподілилася по формі рівномірно. А потім посипати корицею.
04
Далі потрібно викласти рівним шаром яблука, та також посипати їх корицею. Тепер потрібно приступити до приготування третього шару - сирного. Для цього розтерти сир з 2 столовими ложками цукру та 1 яєчним жовтком. Потім білок збити у піну та додати до нього сирну масу. Перемішати.
05
Розігріти духовку до 200°С. А потім викласти сирний шар на яблука та поставити в духовку. Випікати потрібно 20 хвилин. Ніжний десерт з гарбузом та яблуками готовий.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores