
Борщ із вимоченого буряка
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
150 г.
Homemade Butter
5 г.
KhMZ Sour Cream 20%
30 г.
Beetroot
100 г.
White Cabbage
150 г.
Packed Onion from 3kg
15 г.
Celery Root
10 г.
Parsley Root
20 г.
Parsley 70g
5 г.
Chumak Tomato Paste 25% 300g
10 г.
Akvulya Still Water 2l
400 мл.
Runa Vinegar 9% 0.75l
1 ст. л.
Preparation steps
01
Відварити м'ясний бульйон. Буряк промити під водою, очистити від шкірки, тонко нашаткувати. Викласти нарізаний буряк в миску, залити 1-2 л. води, додати оцет, настоювати протягом 2 годин, при цьому воду необхідно змінити 2 рази.
02
Цибулю, петрушку і селеру очистити, нашаткувати, обсмажити все на сковороді в олії, додати томатну пасту. Додати в сковороду буряк, влити 100 мл. бульйону, тушкувати під кришкою протягом 20 хвилин.
03
Бульйон необхідно процідити, повторно поставити на вогонь, всипати в нього нашатковану капусту, і буряк зі сковороди. Варити борщ до повної готовності. Подавати зі сметаною і січеною зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)