
Пиріг із лаваша з фаршем у мультиварці
Напевно, не варто вам нагадувати, наскільки корисно готувати страви в мультиварці. По-перше, вона зберігає всі корисні властивості страви, при цьому смак кожного інгредієнта не зміниться. По-друге, це дуже економить ваш дорогоцінний час. Адже можна поставити пиріг випікатися, а в цей час зайнятися своїми справами. Або взагалі приготувати його з вечора, а подавати вранці. У мультиварці навіть такий простий пиріг з фаршу і лаваша вийде дуже смачним. Незвичайним в цьому рецепті є те, що спочатку потрібно зробити окремі рулети, а скріпить це все в одне ціле заливка з яєць і соусів. Це дуже ситна страва, яка припаде до смаку всім вашим рідним.
Ingredients
Лаваш
1 уп.
Фарш (будь-який)
300 г.
Яйця
2 шт.
Кетчуп
50 г.
Сметана
50 г.
Майонез
50 г.
Твердий сир
50 г.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Preparation steps
01
У м'ясний фарш додати дрібно нарізану цибулю, сіль, перець за смаком. Кожен лист лаваша намазати фаршем, скрутити рулетом.
02
Зробити заливку з яєць, майонеза, кетчупу та сметани.
03
Каструлю мультиварки намастити маслом, викласти рулети, згорнувши їх равликом. Залити готовою заливкою і посипати тертим твердим сиром.
04
Випікати пиріг при режимі «випічка» 60 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores