
Сирне печиво з інжиром
Любите печиво, але не хочете псувати фігуру? Тоді Вам сюди. Сирне печиво з інжиром виходить не тільки дуже смачним, ароматним, але і корисним. Оскільки тісто складається із знежиреного сиру і борошна, десерт виходить низькокалорійним. А інжир – взагалі суцільна користь. Борошно краще просівати через сито. Цукор можна не додавати, так як начинка сама по собі досить солодка. В якості начинки можна використовувати будь-які сухофрукти і горіхи. Рулети в розрізі схожі на равлика. Не перетримаєте печиво в духовці, інакше воно стане твердим. Випікати до золотистого кольору. При подачі можна посипати цукровою пудрою.
Ingredients
Кисломолочний сир
200 г.
Борошно
120 г.
Цукор
за смаком
Інжир сушений
250 г.
Мед
40 г.
Цедра лимона
1 ст. л.
Сік лимона
20 мл.
Кориця
1/2 ч. л.
Preparation steps
01
Для начинки інжир промити і зрізати жорсткі хвостики. Інжир, мед, корицю, цедру і сік лимона відправити у блендер.
02
Для тіста взяти сир, додати цукор. Потроху додати борошно. Замісити тісто.
03
Розділити тісто на 2 частини. Кожну частину розкачати в прямокутник, товщиною 1-2 мм.
04
На розкачане тісто викласти половину начинки, не доходячи до країв 0,5 см.
05
Загорнути в рулет. Обернути рулет в плівку і залишити на 20 хвилин в морозилці. Так само вчинити з іншою частиною тіста.
06
Деко застелити пергаментом.
07
Дістати рулети з морозилки і нарізати кружечками, товщиною 1 см.
08
Викласти на деко. Випікати 25 хвилин при 180°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores