Щука фарширована - Image

Щука фарширована

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

По щучому велінню, по моєму бажанню ... Ось такі виникають казкові асоціації. У процесі приготування страви Ви зрозумієте, що знімати шкіру зі щуки не так складно, як Вам здавалося: потрібно, акуратно підрізаючи ножем шкіру з боку голови по колу, поступово вивертати її навиворіт в сторону хвоста. Треба відзначити, що шкіра у щуки досить міцна. Щоб не пошкодити її, для підстраховки залишайте тонкий шар м'яса (приблизно 1-2 мм). У Вас повинна вийти ціла, без дірочок панчоха. Цю оригінальну панчоху Ви нафаршируєте смачною начинкою. Подають цю страву холодною. Тут як не можна до речі виявиться соус із хріном. Прикрасити фаршировану щуку можна дольками лимона.

Ingredients for the recipe

Pike Steak
419.00 - 439.00

Pike Steak

per 1 kg

Ingredients

Pike Steak

700 г.

Tsar Khlib Creamy Bread 330g

100 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

200 мл.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Poltavochka Iriska Boiled Condensed With Vegetable Fat And Sugar Product 8.5% 370g

2 ст. л.

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Onion

1 шт.

Preparation steps

01

Щуку почистити (черевце не розрізати), плавники не вирізати, голову відокремити, зябра видалити. По колу зробити надрізи, відокремлюючи шкіру від м'яса.

02

Зняти з щуки шкіру.

03

У основи хвоста відрубати кістку. З риби видалити нутрощі.

04

Відокремити м'ясо від кісток.

05

Хліб замочити в молоці.

06

Через м'ясорубку пропустити м'ясо щуки, хліб і цибулю.

07

Зелень дрібно покришити.

08

Змішати м'ясо, цибулю, хліб, рис, зелень. Посолити, поперчити.

09

У масу вбити яйце і ретельно перемішати.

10

Отриманою масою нафарширувати шкіру щуки.

11

Викласти на фольгу. Прикласти голову. Змастити майонезом. Загорнути фольгу.

12

Запікати протягом години при температурі 180°C.

13

Повністю охолодити, і тільки тоді фольгу розгорнути. Подавати щуку холодною.

14

Прикрасити зверху за смаком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min