Багатошаровий м'ясний хліб - Image

Багатошаровий м'ясний хліб

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Народна мудрість свідчить, що хліб вважається благословенною їжею. Цей продукт споконвіку вважається головним на столі у кожної людини. Випекти хліб не так-то складно, більше того, в нього треба вкласти душу - і тоді він вийде ароматним і дуже смачним. Пропонуємо вам спробувати випічку з м'ясом, а саме хліб з м'ясною начинкою. Зі складу інгредієнтів зрозуміло, що буде не просто смачно, а і апетитно. Закусочка вийде те, що треба! Якщо говорити про шари, тобто про начинку, то тут можна підключити в процесі приготування свою фантазію і додати дещо своє, варіацій безліч. М'ясний хліб, без сумнівів, вийде ідеальним!

Ingredients

Свинячий фарш

300 г.

Яловичий фарш

300 г.

Картопля

1 шт.

Гірчиця із зернами

125 г.

Родзинки

жменя

Горіхи

жменя

Яйце

1 шт.

Кетчуп

200 мл.

Хліб

2 шматка

Сир (чеддер)

100 г.

Цукор (коричневий)

125 г.

Олія

15 мл.

Сіль

за смаком

Сухарі

жменя

Імбир

за смаком

Кориця

за смаком

Чорний перець (мелений)

за смаком

Молоко

250 мл.

Preparation steps

01

Узяти глибоку посудину помістити в неї свинячий і яловичий фарш. До них додати 1 натерту картоплю, півсклянки гірчиці зернами, сухарів, родзинок і горіхів. Ретельно перемішати і вбити одно яйце. Підсипати імбир, корицю, мускатний горіх і гострий кетчуп. Потім все посолити, поперчити і гарненько перемішати.

02

Для начинки: розмочити два шматочки білого хліба в молоці. Віджати його і додати до нього тертий сир (чеддер), і посолити.

03

Узяти деко і шматочок фольги. Змастити деко олією і викласти на нього половину фаршу, а половину помістити на фольгу. Повинні вийти дві великі овальні котлети.

04

Потім вже приготовану начинку викласти по центру на фарш, а іншою половиною (та що на фользі) накрити зверху. Посередині можна зробити пальцями дірки (вони не дозволять страві потріскатися). Полити олією і запікати в розігрітій до 180ºС духовці 40 хвилин.

05

Завершальним етапом стане приготування глазурі. Для цього: змішати в каструлі кетчуп, пів склянки коричневого цукру і дати цій суміші уваритися. Полити готовою глазур'ю випечений хліб і відправити ще запікатися хвилин на 15.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Багатошаровий м'ясний хліб – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua