
Солодкий рулет з джемом
До Вас прийшли неждані гості? Здивуйте всіх і приготуйте солодкий рулет з джемом. Він неодмінно стане Вашими улюбленими домашніми ласощами. Випікати корж для майбутнього рулету необхідно до світло-коричневого кольору. Бісквіт повинен бути пружним і пористим. Важливо не перетримати його в духовці, інакше він буде ламатися при скручуванні. Після чого рекомендується його викласти і накрити вологим рушником. Порада: щоб рулет був більш соковитим, змастіть корж сметаною, а потім джемом. Для краси можна полити його зверху розтопленим шоколадом і посипати цукровою пудрою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Baking Soda 500g
0,5 ч. л.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Boiled Condensed Milk
200 мл.
Veres Apricot Jam 370g
за смаком
Auchan Powdered Sugar 200g
за смаком
Preparation steps
01
Змішати в мисці згущене молоко і яйця. Збити міксером. Додати соду в миску, гашену оцтом і дрібку солі. Додати в миску борошно, збити ще раз.
02
Змастити харчовий папір маслом з двох сторін, застелити ним деко для випікання.
03
Викласти тісто на деко. Випікати в духовці на маленькому вогні до готовності.
04
Викласти корж з деко, перекласти на стіл, дати трохи охолонути, змастити джемом, обережно загорнути тісто в рулет. Коли рулет охолоне, при подачі посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores