
Запечена брюссельська капуста з апельсиновим соусом
Брюссельська капуста не існує в природному вигляді. Вона вважається "дочкою" капусти листової. Її вивели з часом в Бельгії, а потім вона з'явилася у Франції і далі у світі. Брюссельська капуста - продукт низькокалорійний, він хороший для лікування ракових захворювань і серцево -судинної системи. У ній дуже багато вітамінів і клітковини. Але навіть якщо ви хочете просто приготувати цю капусту, то ви не помилитеся, тому що разом з апельсиновим соусом це виходить дуже смачно. Адже соус додає особливу соковитість всій страві. Але при цьому вона залишається низькокалорійною. Легкий перекус або навіть сніданок вам забезпечений за 20 хвилин, якщо ви вирішите приготувати брюссельську капусту.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hortex Frozen Cabbage Brussels 450g
400 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
2 ч. л.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Freshme Orange Juice 0.5l
1 ст. л.
Homemade Butter
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Брюссельську капусту порізати на шматочки. Посолити, поперчити за смаком і перемішати з оливковою олією. Поставити запікатися в розігріту до 200°C духовку на 15 хвилин.
02
У невеликій каструльці змішати мед, апельсиновий сік, бальзамічний оцет і терту цедру апельсина. Підігріти на вогні і додати вершкове масло. Проварювати соус до тих пір, поки він не отримає золотистий відтінок.
03
Запечену капусту полити отриманим соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores