М'ятне печиво - Image

М'ятне печиво

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Печиво – випічка універсальна. Для її приготування достатньо лише правильно замісити тісто. Не обходиться і без різноманітних добавок. Всього одне просте доповнення до класичного, в загалі-то, рецепту пісочного печива – і ось Вам вже нові солодощі. Додайте в тісто пучечок запашної м'яти, і вона збагатить смак випічки літньою свіжістю і приємним ненав'язливим ароматом. Подавайте таке печиво з молоком або чаєм – буде й зовсім дивовижно. Розсипчаста, ароматна, свіжа випічка, що тане в роті, зникає в лічені хвилини. Але все ж, якщо печиво залишиться, ось Вам порада: зберігайте його в щільно закритій ємності (наприклад, в спеціальній баночці), інакше воно дуже швидко засохне.

Ingredients

Вершкове масло

100 г

Пшеничне борошно

200 г

Цукор

100 г

Свіжа м'ята

30 г (велика жменя)

Яйця

1 шт.

Preparation steps

01

Масло залиште для розм'якшення при кімнатній температурі.

02

Листя м'яти разом з цукром подрібніть блендером.

03

З'єднайте розм'якшене вершкове масло і м'ятний цукор, перемішайте

04

У цю масу просійте борошно, перемішайте.

05

Додайте яйце і вимісіть тісто до однорідності (можна робити це руками).

06

Отримане тісто ненадовго помістіть в холодильник.

07

Тим часом духовку розігрійте до 180°C.

08

З тіста скачайте ковбаску і наріжте її на кружечки.

09

Противень застеліть папером для випічки і викладіть на нього печиво.

10

Випікайте в розігрітій духовці близько 20 хвилин - до золотистого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min