
Кубанські сирники
Бажаєте спробувати щось нове, незвичне та надзвичайно смачне? Тоді кубанські сирники до ваших послуг. Кубанські сирники відрізняються від звичних нам сирних, - в їх основі сир та спеціальне тісто. Ця чудова випічка нагодує усіх ваших гостей. Гарантовано ніхто не відмовиться спробувати ці сирники, так вони апетитно виглядають. Випічка є надзвичайно ситною, готується без особливих складнощів. Всього тридцяти хвилин достатньо, щоб цей шедевр був готовий і щоб усі гості залишилися задоволеними обідом і просили добавки. Кубанські сирники доречні завжди і усюди.
Ingredients
Борошно пшеничне
400 г.
Молоко
100 мл.
Масло вершкове
250 г.
Часник
5 зуб.
Сир
500 г.
Яйця
4 шт.
Сіль
1 ч. л.
Preparation steps
01
Просіяти борошно, потім змішати з сіллю і розтерти руками з вершковим маслом. Вершкове масло має бути кімнатної температури.
02
Влити в вершково-пшеничний пісок молоко і замісити тісто. Готове тісто на півгодини треба покласти в холодильник.
03
Перед приготуванням пирога дістати тісто з холодильника , дати йому трохи постояти при кімнатній температурі, розкачати і викласти тонким шаром на деко.
04
Сир натерти на крупній тертці і змішати з часником і яйцями. Суміш цю рівномірно викласти поверх тіста.
05
Поставити деко в духовку, розігріту до 180°С, на 30 хвилин. Готовий пиріг нарізати на невеликі прямокутні шматочки і дати їм охолонути.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores