Риба з м'ятою і помідорами чері - Image

Риба з м'ятою і помідорами чері

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Чи знаєте ви, що дотримуючись дієти можна дуже смачно харчуватися? З такою стравою це можливо. Та ще й, крім схуднення, ви отримуєте море корисних речовин і вітамінів, адже під час запікання вони зберігаються в більшій кількості, ніж під час обсмажування на сковороді. Риба з хрусткою скоринкою, запечена з м'ятою і трохи солодкими маленькими помідорами чері можна назвати класичною дієтичною стравою. Залежно від виду і жирності риби, в 100 грамах міститься всього від 65 до 90 калорій. За бажанням, подавати рибу можна з гарніром, а саме рисом або запеченими овочами (брокколі, цвітна капуста, морква, молода картопля тощо).

Ingredients

Риба (будь-яка, наприклад, сібас)

700 г.

Помідори черрі

300 г.

Лимон

40 г.

Олія оливкова

10 мл.

М'ята свіжа

20 г.

Перець чорний мелений

за смаком

Cіль

за смаком

Preparation steps

01

Рибу помити, очистити від луски, розрізати і видалити нутрощі. Помити, просушити паперовим рушником. Помідори помити, половину з них розрізати на половинки. Лимон помити і нарізати скибочками. Духовку розігріти до 200°C.

02

М'яту помити, просушити і розібрати на листочки. На рибі зробити косі надрізи. Укласти на деко рибу, в надрізи вкласти лимон, зверху листочки м'яти, в середину риби покласти половинки помідорів, сіль і перець. Збризнути рибу оливковою олією і поставити в духовку. Запікати 40 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Риба з м'ятою і помідорами чері – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua