
Морквяний кекс
Сьогодні пропонуємо Вам спекти такий незвичайний варіант випічки – морквяний кекс. Чому морквяний? Корисна яскраво помаранчева морква славиться на багатий вміст каротину, необхідного для нашого зору і підтримки імунної системи, а також цілого комплексу вітамінів: А, групи В, С і Е. Цей овоч настільки хороший, що в 1991 році Євросоюз і зокрема Португалія, де дуже люблять готувати морквяний джем, оголосили його фруктом. Ніжне, злегка «мокре» тісто тане в роті, а приємний аромат свіжої випічки порадує всіх домочадців. Тісто можна розливати по порційних формочках, при цьому виходять маленькі кексики, а можна зробити великий сімейний пиріг. Приємного Вам чаювання.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Top Grade Wheat Flour
100 г.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
70 мл.
Carrots
300 г.
Auchan Powdered Sugar 200g
20 г.
Homemade Butter
20 г.
Preparation steps
01
Моркву помити, очистити і натерти на дрібній тертці. Потім подрібнити цю суміш у блендері. Змішати яйця з цукром і збити. Додати до яєчної суміші просіяне борошно.
02
Потім в тісто додати моркву і рослинну олію, довести до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 180°C. Вилити тісто у форму, поставити в духовку і випікати близько 45-50 хвилин. Готовий кекс посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores