Запечена форель з овочами і сиром камамбер - Image

Запечена форель з овочами і сиром камамбер

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Дуже цікаве страва. Хороша вона не тільки підбором корисних інгредієнтів, а й сама форма подачі страви викликає захоплення. Якщо подавати страву прямо у фользі, то вона ніби віддає домашнім теплом і затишком. І навіть якщо ви зібралися цією стравою пригощати гостей, це тільки додасть ще більшого таїнства вашим посиденькам і згуртує всю компанію. Але смак самої страви затьмарить навіть форму її подачі . Риба у фользі - це дивовижний смак. А якщо ще й із овочами та приправами - то ви отримуєте ще більшу смакову гаму. Тому така страва легко зійде як повноцінна. Хоча якщо вам хочеться зробити до неї гарнір, то зайвим він не буде.

Ingredients

Форель

300 г

Помідори

200 г

Цукіні

200 г

Цибуля

40 г

Часник

10 г

Чебрець

4 г

Сир камамбер

100 г

Масло вершкове

20 г

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Цукіні помити, нарізати кубиками. Помити помідори, нарізати кубиками або часточками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Часник очистити і розчавити або подрібнити.

02

Відокремити м'якоть риби від кісток і нарізати кубиками. Сир нарізати пластинками. З фольги вирізати 2 шматки, сформувати конвертики і змастити їх маслом.

03

Розігріти духовку до 220 градусів. Укласти на фольгу овочі, потім рибу, чебрець і часник. Додати сіль і перець, зверху пластинки сиру. Закрити фольгу, покласти на деко і поставити в розігріту духовку на 12-15 хвилин. Подавати можна прямо у фользі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min