
Запечена риба по-в'єтнамськи
Чудовий рецепт дієтичної смачної рибної страви. Риба, запечена в духовці у фользі з овочами та спеціями, що може бути простіше? Якщо ви стежите за своєю фігурою і за своїм здоров'ям, то цей рецепт саме для вас. Страва досить проста у приготуванні, але в ній є невеликий секрет, який робить страву оригінальною – поєднання спецій. Звісно, бажано в даному рецепті використовувати нежирні сорти риби. Також, за бажанням, перед запіканням можна додати томатну пасту. Подавати на стіл необхідно не дістаючи з фольги, а як гарнір чудово буде поєднуватися рис.
Ingredients
Помідори
2 шт.
Олія кунжутна
5 мл
Лимон
1 шт.
Імбир
10 г
Часник
10 г
М'ята
10 г
Цукор
5 г
Перець чорний мелений
за смаком
Риба
360 г
Морква
80 г
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Рибу очистити, помити, відділити м'ясо від кісток. Помідори помити і нарізати скибочками. З лимона вичавити сік. Імбир натерти на дрібній тертці. М'яту помити, просушити і дрібно нарізати. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Змішати рибу, помідори, сік лимона, імбир, м'яту, часник, кунжутну олію. Додати сіль, перець, а потім дуже обережно перемішати. Моркву помити і нарізати скибочками.
03
Духовку розігріти до 220 градусів. З фольги вирізати 2 квадрата (приблизно 30х30 см). На фольгу викласти рибно-овочеву суміш, зверху укласти скибочки моркви. Фольгу загорнути і викласти на деко. Поставити в духовку і випікати близько 15-20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores