Айва, фарширована горіхами - Image

Айва, фарширована горіхами

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Якщо вже вибирати між солодощами, таких як масляны креми або заварны, чи тістечка, то звичайно ж краще вибрати натуральних продукт. Начинені і запечені фрукти в духовці - це набагато корисніше різних магазинних кондитерських виробів. Причому смак таких солодощів не поступається вже готовим на полицях магазину солодким продуктам. Почати хоча б з того, що вони добре втамовують бажання з'їсти щось солоденьке, але при цьому результат не так позначається на фігурі. По-друге, тут зібралися інгредієнти, які і окремо містять безліч вітамінів і корисних речовин, а якщо об'єднати їх в такій чудовій страві, то й поготів.

Ingredients

Айва

4 шт.

Родзинки

100 г.

Горіхи волоські

100 г.

Масло вершкове

20 г.

Цукрова пудра

1 ч. л.

Мед

2 ст. л.

Лимон

1 шт.

Кориця мелена

0,25 ч. л.

Preparation steps

01

Помити айву, зрізати верхівки, вирізати серцевину.

02

Волоські горіхи подрібнити ножем. Ізюм вимити і висушити. Лимон помити, зняти цедру, вичавити сік.

03

У мисці змішати мед, горіхи, родзинки, корицю, цедру з лимонним соком.

04

У кожну айву покласти 5 грамів вершкового масла і одну столову ложку начинки.

05

Розігріти духовку до 180ºС. Покласти айву на деко, накрити фольгою. Випікати 40-50 хвилин. За 10 хвилин до готовності, зняти фольгу. При подачі посипати зверху цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Айва, фарширована горіхами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua