
Айва, фарширована горіхами
Якщо вже вибирати між солодощами, таких як масляны креми або заварны, чи тістечка, то звичайно ж краще вибрати натуральних продукт. Начинені і запечені фрукти в духовці - це набагато корисніше різних магазинних кондитерських виробів. Причому смак таких солодощів не поступається вже готовим на полицях магазину солодким продуктам. Почати хоча б з того, що вони добре втамовують бажання з'їсти щось солоденьке, але при цьому результат не так позначається на фігурі. По-друге, тут зібралися інгредієнти, які і окремо містять безліч вітамінів і корисних речовин, а якщо об'єднати їх в такій чудовій страві, то й поготів.
Ingredients
Айва
4 шт.
Родзинки
100 г.
Горіхи волоські
100 г.
Масло вершкове
20 г.
Цукрова пудра
1 ч. л.
Мед
2 ст. л.
Лимон
1 шт.
Кориця мелена
0,25 ч. л.
Preparation steps
01
Помити айву, зрізати верхівки, вирізати серцевину.
02
Волоські горіхи подрібнити ножем. Ізюм вимити і висушити. Лимон помити, зняти цедру, вичавити сік.
03
У мисці змішати мед, горіхи, родзинки, корицю, цедру з лимонним соком.
04
У кожну айву покласти 5 грамів вершкового масла і одну столову ложку начинки.
05
Розігріти духовку до 180ºС. Покласти айву на деко, накрити фольгою. Випікати 40-50 хвилин. За 10 хвилин до готовності, зняти фольгу. При подачі посипати зверху цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores