Англійські міні-пироги з куркою - Image

Англійські міні-пироги з куркою

Number of servings: 12Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Британська кухня не славиться своєю особливою витонченістю. Можна сказати, що це досить смачна, але не зовсім вишукана кухня. У своїй догмі англійські рецепти страв грунтуються на тому, щоб підкреслити природний смак їжі, а не змінити його. Англійська кухня має дуже цікаві національні традиції. Чого тільки коштує британська традиція недільного обіду. Ось і вам чому б не почати традицію своїх недільних сімейних обідів. І для цього початку ми представляємо вам один з рецептів страв англійської кухні. Сьогодні будемо пекти англійські міні-пироги з куркою. Вони виходять смачні, красиві і дуже ситні. Добре зберігаються кілька днів у холодильнику.

Ingredients

Олія соняшникова

1 ст. л.

Куряча грудинка

450 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Бульйон курячий

125 мл.

Горошок морожений

125 г.

Морква морожена

125 г.

Сіль

0,5 ч. л.

Чорний перець мелений

0,25 ч. л.

Чебрець мелений

0,25 ч. л.

Сир чеддер

250 г.

Борошно пшеничне

250 г.

Молоко

250 мл.

Яйце куряче

2 шт.

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 190ºС.

02

У сковороду з розігрітим маслом додати курячу грудку, порізану на маленькі шматочки, обсмажувати 5-7 хвилин. Додати до курки порізану цибулю і бульйон, довести до кипіння. Додати морожені овочі і приправу. Готувати поки вся рідина не вбереться. Дати охолонути 5 хвилин, додати сир.

03

У мисці змішати борошно, яйця і молоко, замісити тісто.

04

Змастити формочки для випікання маслом, викласти 1 ст. л. тіста, потім 60 г. начинки курячої, зверху знову 1 ст. л. тіста.

05

Випікати в духовці 25-30 хвилин. Дати охолонути 5 хвилин. Вийняти міні-пироги з формочок, дати охолонути 10 хвилин, потім подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min