Фісташкове песто зі спаржею - Image

Фісташкове песто зі спаржею

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Песто представляє собою традиційний італійський соус, до складу якого входять оливкове масло, сир і базилік. Ця популярна страва має універсальне застосування. Песто чудово поєднується з італійською пастою, рибними та м'ясними стравами, служить заправкою для овочевих салатів. Італійці дуже люблять намазувати цю ароматну суміш на тости. У пропонованому рецепті характерний зелений колір страва отримала завдяки наявності свіжого шпинату і спаржі. Пікантний горіховий смак соусу додають маленькі шматочки фісташок, що попадаються в страві. Лимонний сік можете замінити на апельсиновий. Смачно і просто. Песто прекрасно зберігається в холодильнику.

Ingredients for the recipe

Green Asparagus 250g
299.00

Green Asparagus 250g

250 g

Ingredients

Green Asparagus 250g

200 г.

Garlic

1 зубчик

Metro Chef Fresh Baby Spinach 500g

50 г.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

50 г.

Roasted Pistachios

2 ст. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

3 с. л.

Salt Egypt

за смаком

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

за смаком

Preparation steps

01

Спаржу поставити варитися на вогонь. Варити до того стану, поки спаржа не стане м'якою.

02

Потім спаржу промити під водою і нарізати невеликими шматочками.

03

Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати.

04

У чашку для блендера скласти порізану спаржу, листя шпинату, фісташки, тертий пармезан, часник, оливкову олію і трохи лимонного соку. Все посолити і перебити блендером до однорідного стану.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Фісташкове песто зі спаржею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua