
Горіхове печиво
Домашні печенюшки - ось, що завжди першим ділом з'їдається з чаєм. Ще б пак! Домашня випічка завжди смачніша, свіжа, ще тепла - з духовки! Вона завжди піднімає настрій всім, хто нею ласує, створює в будинку атмосферу свята і завжди доречна як за звичайною сімейною вечерею, так і в колі друзів. Тому існує так багато різних рецептів домашньої солодкої випічки. Одним із таких рецептів ми з вами ділимося. Цікавий і незвичайний він тим, що в печиві немає начинки, а всі інгредієнти змішуються при замісі тіста. Таким чином ми отримуємо суцільну масу, яка пахне корицею, горіхами і, при цьому, робиться досить просто. Ви не лякайтеся, якщо ніколи не пекли печиво самі, з нашим рецептом у вас це вийде легко і просто! Ви навіть здивуєтеся!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
100 г.
Homemade Butter
100 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
90 г.
Snackifications Roasted Peeled Almonds 140g
100 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Spice Cinnamon Ground
1 ч.л.
Salt Egypt
за смаком
Auchan Vanilla Sugar 8g
15 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно на сухій сковороді обсмажити мигдаль протягом трьох хвилин до легкого рум'янцю. Горіхи змішати в блендері.
02
Просіяти борошно разом з ванільним цукром і корицею. Потім шматки масла змішати в блендері з коричневим цукром і дрібкою солі, а потім невеликими порціями всипати в чашу блендера борошняну суміш і подрібнені горіхи та перемішати все.
03
Готове тісто поставити в холодильник на годину. Далі розкачати на папері охолоджене тісто так, щоб воно стало тонким. Перекласти папір з тістом на деко і відправити його на десять хвилин у холодильник.
04
Перед тим як поставити деко в прогріту до 200°С духовку, потрібно змастити тісто яєчним білком і посипати коричневим цукром. Круглим ножем для піци нарізати лист тіста на квадрати - і випікати п'ятнадцять хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores