
Грудка індички з соусом барбекю
Індичка - це не тільки традиційна страва американців на день подяки. Хоча американці не дарма вибрали саме цю птицю - вона дуже м'яка і соковита. Немає точного визначення, чому історично склалося, що саме індичку готують до цього свята, але тим не менше така страва виглядає дуже яскраво і химерно. Тому його можна подавати і гостям, як головна страва. Готувати індичку можна не тільки до свят, а й до будь-якого зручного випадку. Соус барбекю додасть легкий смак димку грудці індички і зробить страву солодко-кислою. Що сподобається навіть найвибагливішим гурманам. За такий короткий час приготувати шедевр - це ще один плюс в скарбничку страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Babusyni Lakitky Stewed Turkey Meat 500g
1 шт.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
30 г.
Salvest Ketchup 530g
120 г.
Prymat Paprika Sweet Ground Seasoning 18g
30 г.
Iberica Garlic Cloves 100g
6 шт.
Red Chili Pepper
5 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Eco Roman Cumin 15g
5 г.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
400 г.
Red Onion
1 шт.
Litniy Med Honey 750g
15 г.
Borges Apple Vinegar 250ml
30 г.
Seedera Selena Peras Seeds 20g
15 г.
KhrumTeam Baguette Baked Ham and French Mustard Rusks 90g
5 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
25 г.
Preparation steps
01
Розморозити грудку індички, якщо вона була замороженою. Розігріти духовку до 180°C. В невеликій мисці змішати разом коричневий цукор, солодку паприку, подрібнений часник (3 зубчики), сіль, кмин, перець чилі та чорний перець. Добре обваляти в цій суміші м'ясо індички та помістити його на решітку духовки. Під решітку краще поставити деко.
02
Запікати м'ясо індички в духовці протягом 80-90 хвилин. М'ясо індички готове, коли з нього виділяється світлий сік, а м'ясо стало білим. Витягнувши м'ясо індички з духовки, дати йому охолонути.
03
Тепер потрібно приготувати соус барбекю. Для цього дрібно порізану цибулю помістити на сковорідку та в оливковій олії довести до золотистого кольору. Почергово додавати та перемішувати на малому вогні: подрібнений часник (3 зубчики), селеру, томатну пасту, яблучний оцет, посолити та готувати 20 хвилин. В кінці, хвилин за 5, додати мед, французьку гірчицю (наша гірчиця категорично не підходить), гірку паприку, поперчити. Суміш, що трохи охолонула, продавити через сито. Соус зберігаеться в холодильнику, допускає повторні розігрівання. Сервірувати готову грудку індички краще за все гарячою або теплою із зеленню та барбекю соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores