Тефтелі по-американськи - Image

Тефтелі по-американськи

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Вважається, що тефтелі - це страва шведського походження. Там їх називають шведські фрикадельки. Саме звідти бере початок ця цікава м'ясна страва. Зараз ця страва існує в багатьох народах світу, відповідно, з різними назвами. Тефтелі можна смажити, готувати на пару або запекти. Американці використовують саме останній варіант приготування. У духовці тефтелі виходять дуже соковиті завдяки томатного соку. При запіканні виходить дуже цікава скоринка, яка і є ключовою особливістю для тефтелей. Подавати їх можна з самим різним гарніром, з овочами, листям салату або свіжою зеленню - все залежить від вашої фантазії і бажання.

Ingredients

Свинина

500 г.

Помідори

4 шт.

Твердий сир

200 г.

Цибуля

1 шт.

Яйця

1 шт.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо та цибулю пропустити через м'ясорубку, посолити, поперчити. Замісити фарш.

02

Додати у фарш тертий сир і яйце.

03

Помідори ошпарити в окропі, зняти шкірку і дрібно нарізати.

04

Сформувати тефтелі.

05

На деко викласти нарізані помідори, додати сіль, перець та столову ложку цукру, поставити в плиту,

06

Коли помідори пустять сік, викласти на них тефтелі і запікати 30 хвилин при температурі 180°С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min