Шоколадний пиріг "Valentin" - Image

Шоколадний пиріг "Valentin"

Number of servings: 8Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Тісто для запропонованого пирога "Valentin" бісквітне. Врахуйте, що таке тісто потрібно замішувати швиденько, не зволікаючи, і випікати відразу ж. Пориста структура цього виду тіста і виходить завдяки насиченню бульбашками повітря, що трапляється при швидкому збиванні цукрово-яєчної суміші. До речі, вона повинна збільшити свій об'єм приблизно в 2,5-3 рази. Ставлячи форму з приготованим тістом у духовку, не струшуйте її, і перші 10-15 хвилин бажано не заглядати в духовку. Незважаючи на те, що рецепт цього бісквіта простий (без відділення білків від жовтків і т.д.), якщо Ви врахуєте всі особливості бісквітного тіста, пиріг у Вас вийде легким, пишним і пористим, а какао-порошок зробить його шоколадним.

Ingredients

Борошно

120 г.

Цукор

100 г.

Яйця

180 г.

Какао-порошок

15 г.

Олія соняшникова

20 г.

Гранат

240 г.

Шоколад

40 г.

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 180°C градусів.

02

Висипати цукор і яйця в одну миску. Збити міксером до піни.

03

Додати борошно, какао, масло і продовжити збивати.

04

Вистелити папером форму для випічки і влити тісто.

05

Поставити в розігріту духовку і випікати 30 хвилин.

06

Розтопити шоколад на паровій бані. Прикрасити пиріг шоколадом і гранатом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min