Риба в духовці по-тайськи - Image

Риба в духовці по-тайськи

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Тайська кухня - це дуже своєрідна кухня. Вона розвивалася протягом століть під впливом китайської, індійської та європейської кухонь. Це й зумовило її деякі традиції. Спочатку в їжу вживалися в основному риба, морепродукти і водні рослини. Китайська і японська кухні внесли значні зміни в культуру харчування Таїланду. Зараз харчову різноманітність тайського раціону представляють страви в основному з рису, риби та водоростей. Сьогодні ми хочемо трохи привнести різноманітності у ваш раціон і запропонувати вам приготувати рибу в духовці по-тайськи. Така страва здивує своїм своєрідним приголомшливим смаком не тільки вас, але можливо й ваших гостей.

Ingredients

Морська риба

1 шт.

Кокосове молоко

200 мл.

Лайм

0, 5 шт.

Часник

1 зуб.

Зелень кінзи

1 пуч.

Перець чилі

1 шт.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Оливкова олія

2 ст. л.

Preparation steps

01

Рибу почистити, промити і обсушити паперовим рушником.

02

Для соусу потрібно дрібно посікти зелень, додати дрібно нарізаний перець чилі і вичавити через прес часник. Також додати сік половини лимона і кокосове масло. Посолити і поперчити.

03

Залити рибу соусом і випікати 35 хвилин при температурі 180°С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Риба в духовці по-тайськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua