Картопляний рулет із шинкою - Image

Картопляний рулет із шинкою

Number of servings: 2Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Рулет із картоплі з будь-якою начинкою - оригінальне блюдо як для повсякденного столу, так і може служити чудовим частуванням для Ваших гостей. Картопляний рулет із шинкою - нескладна в приготуванні страва з красивою картопляною скоринкою і смачною начинкою із шинки. Такий рулет дуже швидко готується, і процес піде ще швидше, якщо картоплю "у мундирі" зварити заздалегідь. Замість шинки для начинки можна використовувати й інші інгредієнти за Вашим смаком. Все одно страва вийде смачною і ситною. При подачі на стіл картопляний рулет із шинкою нарізається на шматочки. За бажанням можна прикрасити страву зеленню.

Ingredients

Картопля

7 шт.

Яйця

3 шт.

Борошно

250 г.

Шинка

300 г.

Вершкове масло

3 ст. л.

Кріп

1 пучок

Тмін

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити і варити "у мундирі" 20 хвилин. Остудити, очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Посолити і поперчити.

02

Вбити 2 яйця, додати трохи вершкового масла, перемішати і, додаючи борошно, замісити м'яке тісто.

03

На шар пергаментного паперу насипати трохи борошна і розкачати на ньому тісто товстим шаром. Викласти на тісто шматочки тонко нарізаної шинки, так щоб залишалися края у борошна. Зверху шинку посипати дрібно нарізаним кропом.

04

Бокові сторони майбутнього рулету згорнути трохи всередину, з трьох сторін, останню залишити для того, щоб нею закріпити рулет. Поступово, піднімаючи край пергаменту, згорнути тісто в рулет.

05

Перекласти рулет на деко, змащене соняшниковою олією. Верх рулету змастити яєчним жовтком і посипати тміном, проткнути в декількох місцях.

06

Поставити рулет в розігріту до 180°C градусів духовку на 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min