Картопляна запіканка зі смаженим пореєм і чебрецем - Image

Картопляна запіканка зі смаженим пореєм і чебрецем

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Так, страви з картоплі з кожним днем ​​радують нас своєю новизною. І це не дарма. Картопля - це чи не найулюбленіший овоч більшості людей. От і ми вирішили не відставати, а запропонувати вам страви-новинки з картоплі. На перший погляд здається, що це звичайна картопляна запіканка. Але насправді рецепт цієї страви трохи змінений. Ми додали трохи чебрецю і цибулі - і рецепт вже має інший смак. Чебрець - хороша пряність, яка робить страву більш ароматною і насиченою. Цибуля, власне, прикрасить будь-яку страву завдяки своєму м'якому смаку. Так що навіть зі звичайної картопляної запіканки можна зробити смачну страву, яке прикрасить вашу сімейний вечерю.

Ingredients

Картопля

1,4 кг.

Цибуля-порей

450 г.

Масло вершкове

30 г.

Чебрець

10 г.

Молоко

200 мл.

Вершки

100 мл.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити, очистити і відварити в підсоленій воді. Воду злити, а з картоплі зробити пюре. Цибулю помити і дрібно нарізати.

02

На сковороді розтопити вершкове масло. Обсмажити цибулю до золотистого кольору. Потім додати за смаком сіль, перець, чебрець. Духовку розігріти до 180°C.

03

У сотейнику розігріти молоко і вершки. Додати картоплю, цибулю. Форму змастити вершковим маслом і викласти туди пюре. Покласти форму в духовку і випікати 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Картопляна запіканка зі смаженим пореєм і чебрецем – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua