
Пиріг із помідорами
Пиріг із помідорами являє собою закритий пиріг із начинкою з суміші смажених на олії овочів: помідорів, моркви і цибулі з додаванням базиліка. У процесі приготування закритого пирога потрібно розділити приготоване Вами тісто на дві частини, а смачна начиночка буде між ними. Краї пирога необхідно защипнути. Подавати цей смачний, ситний, нескладний у приготуванні пиріг краще гарячим зі сметаною або сирним соусом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
9 шт.
Packed Onion from 3kg
3 шт.
Basil in Pot
100 г.
Carrots
2 шт.
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
100 г.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Preparation steps
01
У мисці змішати борошно і сіль, додати нарізаний шматочками розм'якшений маргарин, ретельно перемішати до стану крихти. Обережно додати 5-6 ст. л. води, постійно перемішуючи. Замісити тісто.
02
Розкачати тісто на 2 прямокутних листа, розміром з форму для випікання.
03
Моркву і цибулю очистити, обсмажити на сковороді в рослинній олії, додати подрібнені помідори і нарізаний базилік. Перемішати.
04
Викласти одну частину тіста на деко, змащене олією, на нього розподілити начинку, зверху викласти другий шар тіста, защипнути краї. Випікати при температурі 150ºС, до рум'янцю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores