Пиріг "Подих осені" - Image

Пиріг "Подих осені"

Number of servings: 12Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Назва пирога не даремно має відношення до осені. Часто саме з цією порою року асоціюються яблука і кориця. Але нехай "Подих осені" не вганяє вас в легку осінню депресію. Приготувавши такий пиріг, ви швидко переконаєтеся, що він дарує тільки позитивні і теплі емоції вам і вашим рідним. А його компоненти не тільки порадують вас смаковим букетом, але і несуть безліч вітамінів і мінералів вашому організму. Чого тільки коштує яблуко, в якому багато заліза, мигдаль, який підвищує імунітет і морква - джерело каротину, що так корисно для зору. Тому не сумуйте, а навпаки - підніміть собі настрій з легким пирогом "Подих осені".

Ingredients

Яблуко

600 г.

Морква

200 г.

Яйце

4 шт.

Масло вершкове

100 г.

Цукор

100 г.

Борошно

100 г.

Мигдаль

100 г.

Розпушувач

0,5 ч. л.

Кориця

0,25 ч. л.

Сік лимонний

2 ст. л.

Джем абрикосовий

50 г.

Цукрова пудра

1 ст. л.

Preparation steps

01

Натерти на тертці 100 г. яблук і 200 г. моркви.

02

Відокремити білки від жовтків. Збити в мисці масло з жовтками (вершкове масло має бути кімнатної температури).

03

Розмолоти в блендері мигдаль з 50 г. цукру.

04

Просіяти борошно з розпушувачем, додати мелений мигдаль. Отриману суху суміш додати в масляну. Ретельно перемішати. В отримане тісто додати натерті яблука з морквою.

05

Збити білки з 50 г. цукру. Обережно вмішати їх в тісто.

06

Нагріти духовку до 180°C. Змастити форму вершковим маслом.

07

Вимити 500 г. яблук, очистити від серцевини, нарізати тонкими скибочками, скропити лимонним соком. Викласти порізані яблука на тісто.

08

Поставити форму в духовку на 50-60 хвилин. Готовий пиріг змастити зверху нагрітим джемом. Остудити, вийняти з форми, посипати цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Пиріг "Подих осені" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua