Горбуша, запечена в духовці - Image

Горбуша, запечена в духовці

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Перед вами рецепт горбуші, запеченої в духовці з томатною пастою і овочами. Це зовсім не складне, але оригінальне блюдо з пікантним смаком. Горбуша, приготована таким чином виходить неймовірно ніжна і не суха. Для томатного соусу в даному рецепті рекомендується брати рідку томатну пасту. Якщо ж у вас вона густа, то розбавте її водою. Якщо ж навпаки ви взяли аж надто рідку пасту, то можете додати буквально одну чайну ложку просіяного борошна і тоді соус загусне. Рибу можна використовувати також лосось і форель (або менш жирні сорти, якщо ви дотримуєтеся дієти), а крім помідорів непогано підійде солодкий перець. Подавати горбушу, запечену в духовці можна як окрему страву або ж з гарніром (наприклад рис або картопляне пюре).

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

20 г

Veladis Pink Salmon in Oil 160g

400 г

Onion

100 г

Metro Chef Concentrated Tomato Paste 28% 4.5kg

100 г

Pink Tomato in Packing

220 г

Vash Tsukor Sugar 10kg

5 г

Salt Egypt

за смаком

Garlic

1 зуб.

Preparation steps

01

З стейків горбуші видалити всі кістки і розрізати стейки на половинки. На пласку тарілку просіяти борошно і сіль. Сковорідку з олією розігріти. Кожну половинку обваляти в борошні і підсмажити до золотистої скоринки.

02

Помідори помити і нарізати кубиками. Цибулю і часник очистити від лушпиння і подрібнити. На розігрітій сковороді з олією обсмажити цибулю і часник кілька хвилин.

03

Додати в сковороду томатну пасту, сіль, цукор, помідори. Тушкувати кілька хвилин. Духовку розігріти до 180 градусів.

04

У форму або індивідуальні формочки для запікання в духовці викласти рибу і залити її соусом. Запікати близько 20 хвилин. Подавати гарячою, прикрасивши зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min