
Осіння галета
Коли, крім не восени можна накопичити необхідні на зиму вітаміни?! Пропонуємо вам страву, яка допоможе вам зробити це. Осіння галета – це дивовижне поєднання різноманітних овочів, що включають в себе всі смаки цієї прекрасної пори року. Перелік потрібних нам для приготування компонентів вражає своєю різноманітністю та можливістю доповнювати один одного. Ми маємо смачну начинку, що включає в себе неймовірно свіжі баклажани в поєднанні з соковитими помідорами, ніжним гарбузом та червоним болгарським перцем – такий кулінарний шедевр принесе вам як естетичну насолоду, так і велику поживну цінність, а додавання духмяного чебрецю, прикрасить страву приємним ароматом. Тому готуйте таку страву для своїх рідний і дозвольте осені подарувати вам свої скарби.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
270 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Akvulya Still Water 2l
60 мл.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
60 мл.
Salt Egypt
за смаком
Grilled Eggplant
1 шт.
Squash
1 шт.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
100 г.
Red Onion
1 шт.
Hokkaido Pumpkin
250 г.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Rosemary, pc
щіпка
Thyme, pc
2 гілочки
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Garlic
3 зубчіка
Syrorob Feta Cheese 55%
100 г.
Salt Egypt
щіпка
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Reggia Mashed Tomatos 680g
4 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Preparation steps
01
Змішати всі інгредієнти для тіста та замісити його до м'якості.
02
Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати на скибочки. Нарізати також на великі скибочки перець, кабачок, баклажан. Викласти на деко, посипати цукром, сіллю, і запікати 15-20 хвилин при температурі 220°C. Овочі повинні бути майже готові.
03
Для соусу: помідори подрібнити блендером в пюре, додати цукор, сіль. Тісто розкачати в коло діаметром приблизно 40 см. Змастити соусом, залишаючи по 5 см. тіста з краю без соусу.
04
Викласти начинку на тісто, залишаючи вільними краї, посипати порізаним на скибочки часником, порізаною півкільцями цибулею, розмарином і чебрецем, все перемішати.
05
Защіпнути галету по краях, викласти помідори черрі і сир. Запекти при температурі 200°C 35-40 хв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores