Лососевий рулет із сиром "Філадельфія" і овочами - Image

Лососевий рулет із сиром "Філадельфія" і овочами

Number of servings: 3Cooking time: 2 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Вивчаючи інгрідієнти цього рецепту, відразу можна сказати, що страва вийде дуже смачною. Поєднання риби з овочами це завжди передбачувано апетитно. Пару слів про рецепт: представлена страва родом із Америки, готують її на обід, а подають виключно з соусом. Підійде лососевий рулет і до святкового столу, бо риба частий і бажаний гість на таких заходах. Білкова їжа улюблена нами за свої корисні складові і ніжний смак. У цьому рибному рулеті ви знайдете для себе і те, й інше. Багатство смаку на цьому ще не закінчується - сир Філадельфія і прянощі у поєднанні з рибою і овочами подарують невимовне задоволення. Тому скоріш налягайте на здорову їжу і не відмовляйте собі в маленьких апетитних радощах!

Ingredients for the recipe

Salmon Fillet №2
614.30 - 695.20

Salmon Fillet №2

per 1 kg

Ingredients

Salmon Fillet №2

300 г.

Philadelphia Cheese 500g

60 г.

Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g

2 шт.

Auchan Green Onions Bundle 75g

5 шт.

Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g

50 г.

Onion

15 г.

Garlic

1 зубчик

Bay Leaf

1 шт.

Tomato

60 г.

Oscar Refined Olive Oil with Added Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Kotanyi Natural Saffron 12g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Розпочати з овочів. Перець очистити від насіння і м'якуша. Цибулю (зелену) почистити, обмити і нарізати. Змішати з сиром, посолити і поперчити.

02

Перейти до риби. Філе лосося очистити від кісток. Розрізати уздовж до середини, потім розрізати рибу на дві половинки у вигляді відкритої книги. Прорізати до кінця не треба.

03

У середину викласти перець і начинку з сиру. Закрити "рибну книгу" (закрити філе з двох сторін). Загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 60 хвилин.

04

Через годину, вийняти рибу з холодильника і обв'язати її білою мотузкою для збереження форми. Далі підготувати сковорідку і обсмажити на ній лосось з обох боків (по 30 секунд буде достатньо).

05

Після того, як рибний рулет обсмажиться, помістити його в розігріту до 180ºС духовку. Готувати 15 хвилин.

06

Залишилося приготувати соус. Обсмажити в сотейнику порізану цибулю і часник до появи золотистого кольору. Додати шафран (подрібнений), нарізаний перець і томати. Залити водою, покриваючи усі овочі, кинути лавровий лист. Накрити кришкою і готувати 30 хвилин.

07

З напівготового соусу прибрати лавровий лист, посолити, поперчити і довести усю суміш до однорідного стану, використовуючи для цього блендер. Потім рулет нарізати на порційні шматки (якщо раніше рулет був обв'язаний мотузкою, її слід вийняти), викласти на тарілку і полити соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min