Лимонні креветки  - Image

Лимонні креветки

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

М'ясо цього представника ракоподібних у багатьох країнах світу вважається справжнім делікатесом. Креветки - неймовірно корисний продукт. Концентрація корисних мікроелементів в креветках вражає. Вона в 50 разів більше, ніж у м'ясі. У продажу можна знайти креветки в різному вигляді: охолоджені, заморожені, готові, консервовані. Найбільш корисними вважаються свіжозаморожені креветки. Найчастіше в магазинах можна зустріти заморожені варені креветки. Рецепт "Лимонні креветки" вимагатиме від Вас мінімум часу і зусиль. Креветки запікаються в духовці під оригінальним соусом, інгредієнтами якого є вершкове масло, лимонний сік, часник і зелень: базилік і розмарин.

Ingredients

Креветки заморожені

400 г.

Масло вершкове

400 г.

Часник

4 шт.

Базилік

25 г.

Сік лимонний

50 мл.

Розмарин

25 г.

Preparation steps

01

Викласти на деко заморожені неочищені креветки.

02

У блендер додати масло, часник, зелень - базилік, розмарин, влити лимонний сік, перемішати.

03

На кожну креветку на деко викласти трохи суміші з чаші блендера.

04

Запікати креветки протягом 30 хвилин в розігрітій духовці до температури 160°C. При подачі викласти креветки на тарілку, полити зверху соусом із деко.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Лимонні креветки – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua