Курячі тюфтельки у вершковому соусі - Image

Курячі тюфтельки у вершковому соусі

Number of servings: 6Cooking time: 55 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Тюфтельки - блюдо, яке представляє собою кульки з м'ясного фаршу. У запропонованому рецепті використовується курячий фарш. У нього ніжна консистенція. Відмінна риса тюфтельок - наявність в їх складі, залежно від рецепту, крім основного інгредієнта - м'ясного фаршу таких інгредієнтів, як хліб, рис, яйця, цибуля. У цьому рецепті використовується булочка, розмочена в молоці, і ріпчаста цибуля. Тюфтельки подаються з соусом, в якому вони тушкувалися. Завдяки вершковому соусу тюфтельки за цим рецептом виходять дуже соковитими і ніжними. Кульки з фаршу формуйте вологими руками - так зручніше, а розмір вибирайте самостійно.

Ingredients for the recipe

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
556.20

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

500 г.

Packed Onion from 3kg

150 г.

Kaiser Bun

200 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

150 мл.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

500 мл.

Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%

300 г.

Garlic

3 зубчики

Parsley 70g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

за смаком

Preparation steps

01

Булочку замочити в молоці, філе і цибулю пропустити через м'ясорубку.

02

Змішати фарш, цибулю і булочку. Посолити, поперчити за смаком і ретельно перемішати.

03

Сформовані з фаршу тюфтельки викласти у форму, злегка змащену соняшниковою олією.

04

Запікати в духовці при температурі 180°С 15 хвилин.

05

Приготувати соус: у вершки додати дрібно порізані петрушку і часник і натертий на дрібній тертці сир, перемішати.

06

Дістати форму з духовки, залити тюфтельки приготованим соусом. Запікати при температурі 180°С ще 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min