
Кассероль із помідорами і шинкою
Кессероль ще у ацтеків вважався як дуже поширена страва. А так як ацтеки - це був народ досить освічений і процвітав, то вже можна судити, що і кухня у них була на вищому рівні. Ацтеки готували кессероль із м'ясом. У наш же час існує чимало різних рецептів, один з яких ми вам і пропонуємо. Кессероль з помідорами і шинкою - це досить простий варіант цієї страви. Вам не потрібно довго стояти біля плити, досить відправити всі інгредієнти в духовку, а вона зробить майже всю роботу. Завдяки скоринці, яка утворюється під час запікання, страва стає ще більш смачною. Ви можете подавати її, посипавши зеленню. Можна вживати і як самостійну страву, і також з гарніром.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
8 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
500 мл.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
500 г.
Argal York Sandwich Ham
500 г.
Tsar Khlib Creamy Bread 330g
800 г.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
400 г.
Parsley 70g
1 пучок
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Kama Refined Sunflower-Olive Oil 1l
за смаком
Preparation steps
01
Збити разом яйця, сметану, сіль, перець, тертий сир, нарізаний на кубики хліб і шинку. Суміш вилити в змащену оливковою олією форму для запікання.
02
Зверху розмістити помідори черрі по всій поверхні, накрити фольгою і поставити в розігріту до 200°С духовку на 40 хвилин.
03
Зняти фольгу і готувати кассероль, поки не стане золотистого кольору. Готовий кассероль посипати дрібно нарізаною петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores