Риба хокі, запечена з травами - Image

Риба хокі, запечена з травами

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Риба хокі - це морська риба. Риба дуже цінна, завдяки високому вмісту мінеральних речовин. Особливу увагу слід приділити вмісту йоду в даній рибі. Йод життєво необхідний для підтримки повноцінного функціонування нашого організму. Дана риба особливо хороша для підтримки імунітету, бо містить дуже багато вітамінів. Вона також дуже добре виводить токсини з організму. Тому для тих, хто хоче харчуватися правильно пропонуємо запекти дану рибу з травами. М'ясо риби виходить м'яке, ніжне, ароматне, пряне, соковите і при термічній обробці воно не розвалюється, зберігає свою форму. І чим ще хороша дана риба, що в ній немає дрібних кісточок, є тільки хребцева кістка.

Ingredients for the recipe

Lemon
81.89 - 149.00

Lemon

per 1 kg

Ingredients

Lemon

1 шт.

Cykoria Breadcrumbs 200g

160 г.

Lasochka Pava Priprava Seasoning for Fish 30g

0,25 ч. л.

Cirio Pesto Sauce 190g

3 ст. л.

Walnut Kernel

160 г.

Parsley 70g

3 ст. л.

Garlic

8 зубчиків

Packed Potatoes

500 г.

Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g

200 г.

Preparation steps

01

Філе хокі порізати на середні шматочки. Далі рибу викласти на деко, яке застелене фольгою.

02

Розрізати лимон навпіл і на кожен шматок риби видавити трохи цедри.

03

Змішати сухарі з приправою, песто, горіхами, цедрою лимона і петрушкою. Потім цю суміш акуратно викласти на рибу.

04

Очистити часник і разом із рибою укласти на деко.

05

Запікати рибу в духовці, попередньо розігрітій до 190°С, близько 20-25 хвилин, поки риба не стане золотистою.

06

Таку страву найкраще подавати з товченою картоплею і помідорами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min