Лазанья з габузом - Image

Лазанья з габузом

Number of servings: 3Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Коли настає гаряча пора гарбуза, всі одразу починають шукати хороші і оригінальні рецепти, в яких можна його використовувати. Якщо ви шанувальник цікавих страв, тоді вам стане в нагоді рецепт лазаньї з гарбузом. По-перше, він досить простий, і підійде навіть для тих, хто ще ніколи не не пробував готувати лазанью. По-друге, як відомо, гарбуз містить безліч корисних речовин, деякі навіть не знайдеш у будь-якому іншому продукті, тому потрібно його їсти, поки є можливість. Ви можете подавати лазанью навіть як самостійну страву, оскільки вона виходить досить ситною. А можна зробити легкий соус чи заправку на ваш смак.

Ingredients for the recipe

Hokkaido Pumpkin
52.70 - 79.90

Hokkaido Pumpkin

per 1 kg

Ingredients

Hokkaido Pumpkin

300 г.

Walnut

50 г.

Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%

за смаком

7 Flour 1kg

30 г.

Homemade Butter

20 г.

Milk 2.5% 900g

400 г.

Eco Ground Nutmeg

5 г.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

35 г.

Preparation steps

01

Почистити гарбуз від шкірки, натерти на великій тертці. Потім приготувати соус бешамель: розтопити вершкове масло, обсмажити на ньому борошно до золотистого кольору. Залити гаряче молоко та добре розмішати. Потім додати перець, мускатний горіх та сіль. Дати покипіти 5 хвилин.

02

Пластини лазаньї опустити в киплячу підсолену воду на 3-4 хвилини. Щоб пластинки не склеїлися, додати пару столових ложок олії. Залити соус у форму, покласти лист лазаньї, на неї тертий шар гарбуза, порізані великими шматками волоські горіхи, полити знову соусом та посипати тертим твердим сиром.

03

В цій послідовності викласти всі листи лазаньї та гарбуз. Верхній шар рясно посипати нарізаними горіхами та тертим твердим сиром. Запікати у духовці хвилин 25 при температурі 170°С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min