Англійські великодні булочки - Image

Англійські великодні булочки

Number of servings: 14Cooking time: 3 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Як часто ми можемо порадувати себе чимось справді смачненьким та вишуканим? Зрозуміло що на свято, коли душа бажає поласувати різноманітними делікатесами. Приготування наших дивовижних булочок справді надасть вам можливість замінити пасху на більш сучасні кулінарні вироби. Англійці завжди дивували нас своє витонченістю і наші булочки не є виключенням, саме вони характеризуються ніжним, легким смаком. А використання таких дивовижних компонентів для їх приготування, як сухофрукти, вдало доповнять загальну картину смаку. Крім того, вони містять велику кількість різноманітних вітамінів та мінералів, які обов’язково позитивно відображаються на вашому самопочутті, після споживання вже першої булочки. Тому, якщо ви хочете насититись вдосталь та підкріпити свій організм, тоді цей рецепт саме для вас.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

600 г.

Frutex Anachips Pineapple Chips 20g

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 ст. л.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Eco Ground Nutmeg

0.5 ст. л.

Spice Cinnamon Ground

1.25 ст. л.

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

7 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

300 мл.

Homemade Butter

4 ст. л.

Salt Egypt

1 ст. л.

Preparation steps

01

Борошно розтерти з вершковим маслом, додати дріжджі, спеції, цукор, сіль і подрібнені сухофрукти. Влити збите з яйцями тепле молоко.

02

Замісити тісто, скачати в кулю, загорнути в плівку і залишити на 1 год.

03

Виліпити з тіста круглі булочки діаметром приблизно 5 см., помістити на деко і злегка притиснути. Зробити зверху хрестоподібні надрізи. Залишити на 45 хв. Змішати 2 ст. л. борошна з 5 ст. л. води, перекласти в кулінарний мішок і нанести на надрізи. Випікати 20 хв. при 200°С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min