
Хліб із фініками
Дуже популяними стають з кожним разом хліба, в які додають найрізноманітніші начинки. Так, можна побачити в магазині хліб з родзинками, насінням соняшника та іншими наповнювачами. Найчастіше, це солодкий хліб, щось середнє між звичайним хлібом і кексом. Його можна навіть їсти з чаєм. Ми теж не відстаємо і пропонуємо вам рецепт хліба ... з фініками. Так, саме з фініками, ви не помилилися. Тісто потрібно замісити звичайне дріжджове, додати фініки - і все, теплий домашній хліб уже готовий. І що найголовніше, домашній хліб завжди свіжий і натуральний. Ви можете мастити на нього і масло, і варення, і щось ще, головне - щоб подобалося вам.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
650 г.
Spice Black Pepper Ground
6 г.
Salt Egypt
6 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
7 г.
Oscar Refined Olive Oil with Added Olive Oil 250ml
25 г.
Dried Dates
350 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
30 г.
Preparation steps
01
Борошно просіяти, додати перець, сіль та дріжджі. Залити оливкову олію та воду (450 мл.), замісити тісто. Замішувати 10 хвилин. Помістити до змащеної рослинною олією ємності, накрити плівкою та залишити на 1 годину.
02
Фініки крупно порізати. Додати їх в тісто. Добре розмішати, щоб рівномірно розмістити фініки в тісті.
03
Деко накрити листом пергаменту. Сформувати з тіста овальний буханець. Ножицями зробити діагональні розрізи через 4 см. Присипати борошном. Залишити на 15 хвилин. Помістити в духовку та випікати при температурі 200°С 45 хвилин. Охолодити на решітці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores