Рогалики з абрикосами - Image

Рогалики з абрикосами

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Відомі на весь світ і всіма улюблені борошняні ласощі рогалик вперше були спечені в ХVII сторіччі кондитером до знаменної події – захопленню турками венеціанської фортеці. З тих пір рогалик почали випікати зігнутої форми, яка нагадує півмісяць – символ турецького прапора. Однак, ця цікава версія була з тріском зруйнована вченим Карлом Тепли, який стверджував, що перша згадка про рогалики датується далеким ХII століттям. Пропонуємо відволіктися від передісторії і зайнятися більш захоплюючою справою – спекти сирні рогалики з пряною абрикосовою начинкою. Задоволені обличчя рідних не змусять засумніватися в досконалості цієї ніжної та ароматної домашньої випічки. Саме час ставити чайник.

Ingredients

Борошно

150 г

Сир кисломолочний

150 г

Вершкове масло

150 г

Яйце

2 шт.

Абрикос

5 шт.

Цукор

3 ст. л.

Кориця

5 г

Ванілін

5 г

Preparation steps

01

Змішати сир і борошно в мисці. Додати нарізане кубиками масло, розтерти суміш руками

02

Додати яйце і замісити тісто. Скачати його в кулю і покласти в холодильник на годину.

03

Абрикоси порізати невеликими шматочками, відкинути на сито і посипати цукром, ваніллю і корицею. Дати постояти, поки охолоджується тісто.

04

Розкачати тісто на присипаній борошном поверхні, вирізати з нього трикутники. На основу отриманих трикутників викладати трохи начинки і згортати рогалики.

05

Деко застелити пергаментним папером і змастити маслом. Викласти рогалики на відстані 2-3 см один від одного, змастити яйцем.

06

Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин. Злегка охолодити і подати до столу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Рогалики з абрикосами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua