
Яблучний флан з медом
Сказати, що флан – найніжніший, повітряний і вишуканий десерт, який Вам коли-небудь вдасться спробувати – нічого не сказати. Адже цей неймовірної краси і божественного смаку десерт – класика кондитерської випічки Парижа. Повірте, французи вже точно знають толк в солодощах. Протягом довгих трьох століть ці ласощі набували шалену популярність у всьому світі і скоряли мільйони сердець ласунів. Завдяки цьому флан встиг обрости десятками і навіть сотнями варіацій його приготування. Так, наприклад, Вашій увазі неперевершений яблучний флан з медом. Перевернувши десерт на тарілку, перше, що Ви побачите – золотиста карамельна скоринка і ніжна фруктова м'якоть, що застигла у формі тарталетки.
Ingredients
Яблука
600 г
Мед
130 г
Яйця
2 шт.
Кориця
за смаком
Preparation steps
01
Яблука запекти і ложкою вийняти м'якіть, добре розім'яти. Додати в тепле пюре мед (100 г). Розмішати. Додати два яйця. Добре перемішати.
02
Ложку меду розігріти в каструльці і варити, поки він не загусне і не буде сильно пузиритися. Розлити мед по формах.
03
Викласти яблучну суміш на мед, а формочки поставити у велику форму. Форму покласти в духовку, влити в неї окріп, щоб він доходив до середини маленьких формочок.Запікати близько години при температурі 180 градусів.
04
Готові флани охолодити і поставити в холодильник на кілька годин.
05
Перед подачею пройти ножем уздовж країв формочки, щоб відокремити флан від стінок. Перевернути на тарілку. Посипати корицею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores