Йогуртові панкейки - Image

Йогуртові панкейки

Number of servings: 6Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Панкейки - це десерт американський. Панкейк в буквальному сенсі переводиться "як пиріг на сковороді". Панкейк - це щось середнє між нашими рідними млинцями та оладками. Панкейки зазвичай пишні, як оладки, і великі за розміром, як млинці. Тому й не зарахували їх до жодної групи, а так і назвали панкейк. Панкейки можна готувати на молоці, на кефірі, з яйцями і без яєць, шоколадні, ягідні, ванільні. Загалом, рецепти є на будь-який смак. Але ми вам пропонуємо приготувати панкейки на йогурті. Саме цей факт забезпечує їм ніжність. Панкейкі добре поєднуються з будь-якими вареннями, джемами і сиропами. Можна так само їх подавати зі сметаною. Панкейки подають до столу, викладені на тарілці стопкою і политі джемом або сиропом.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

130 г.

Fanni Yogurt 2.2% 750g

200 мл.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Dobryk Baking Powder

2 ч. л.

Baking Soda 500g

0,5 ч. л.

Homemade Butter

40 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 г.

Salt Egypt

0,5 ч. л.

Veres Apricot Jam 370g

150 г.

Preparation steps

01

Борошно і розпушувач просіяти в миску. Додати цукор, соду і сіль.

02

Збити окремо 1 жовток, додати йогурт і розтоплене вершкове масло. Збивати 1 хвилину.

03

Змішати в загальній мисці борошняну суміш з йогуртово-масляною. Збити бледнером.

04

Добре збити білки, обережно додати в отримане тісто. Перемішувати ложкою.

05

Панкейки смажити 2-3 хвилини з кожного боку. Подавати з джемом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min