Вінегрет з грибами - Image

Вінегрет з грибами

Number of servings: 4Cooking time: 2 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Вінегрет - один з самих популярних салатів на пострадянському просторі, в російській кухні з'явився в XIX столітті і є запозиченням із західноєвропейської кухні. Простий в приготуванні і обов'язковий в раціоні для тих, що постять і вегетаріанців. Вінегрет з грибами - дуже вдала варіація звичайного класичного вінегрету. Гриби містять вітаміни А, В, З, РР і різні мінеральні речовини, а також багато екстрактних і ароматичних речовин, які добре впливають на травлення. Для приготування вінегрету використовують солоні або мариновані гриби. Вони відмінно поєднуються з відвареними овочами і надають салату нотку пікантності.

Ingredients for the recipe

Beetroot
8.90 - 15.00

Beetroot

per 1 kg

Ingredients

Beetroot

1 шт.

Packed Potatoes

2 шт.

Carrots

1 шт.

Mushrooms Champignon marinated home-made

200 г.

Pickled Cucumbers

1 шт.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

3 ст. л.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

1 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Буряк, картоплю і моркву відварити. Після, остудити і нарізати маленькими кубиками.

02

Цибулю очистити, дрібно нарізати. Гриби і огірки нарізати кубиками.

03

У мисці збити рослинну олію разом з лимонним соком. Всі нарізані овочі викласти в салатницю, заправити соусом з олії і лимонного соку. Посолити і поперчити за смаком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Вінегрет з грибами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua