Теплий сирний сендвіч з печінкою - Image

Теплий сирний сендвіч з печінкою

Number of servings: 2Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ви – любитель ситних сніданків і апетитних перекусів? Тоді приготуйте теплий сирний сендвіч з печінкою. Сендвічі – англійські бутерброди, що складаються з двох скибочок хліба (найчастіше використовуються булочки) з багатою начинкою між ними. Якщо Ви обожнюєте сир, то такий спосіб підкріпитися, безсумнівно, доведеться Вам до душі. Адже у сендвічі використовується три сорти сиру. Гурмани оцінять. Замість сиру едам можна використовувати голландський. Нижню частину бутерброду, де знаходиться безпосередньо відварна печінка і сир, можна розігріти не тільки в мікрохвильовці, але й на грилі або в духовці. Відмінний варіант для пікніка.

Ingredients

Хліб житній

60 г.

Сир вершковий

30 г.

Сир едам

15 г.

Сир чеддер

20 г.

Печінка яловича

50 г.

Помідори

1 шт.

Салат "Айсберг"

за смаком

Preparation steps

01

Печінку відварити до готовності. Розрізати вздовж навпіл.

02

Верхній шматок хліба змастити вершковим сиром, на сир викласти тонко нарізаний помідор, а на помідор листя салату.

03

На нижній шматок хліба викласти чеддер, на нього печінку, а на печінку сир едам. Нижній шматок хліба покласти в мікрохвильовку на 1 хвилину.

04

Після, витягнути з мікрохвильовки хліб, з'єднати обидва шматки разом. Подавати відразу ж.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min