
Суп із машем і беконом
Цей суп готується досить швидко, основним його інгредієнтом є дуже багата білком бобова культура маш, іншими словами - боби мунг або золота квасоля. Ця бобова культура добре відома і популярна на Сході, в Індії та в Середній Азії. Вариться суп недовго, так як маш, що відрізняється від звичайної квасолі, вариться трохи більше півгодини, до того ж, його не потрібно попередньо замочувати. В результаті Ви отримаєте дуже апетитний і корисний суп із приємним горіховим запахом і м'яким смаком трав, який не залишить байдужим ні Вас, ні Ваших гостей.
Ingredients
Куряче філе
500 г.
Маш
150 г.
Бекон
200 г.
Помідори
300 г.
Цибуля
150 г.
Морква
150 г.
Часник
3 зубчика
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Зелень
за смаком
Preparation steps
01
Нарізати куряче філе невеликими шматочками.
02
Цибулю дрібно порізати.
03
Моркву натерти на середній тертці.
04
Помідори нарізати невеликими шматочками.
05
Промити маш в холодній воді.
06
Куряче філе залити водою і довести до кипіння. Додати маш. Посолити, поперчити за смаком і варити протягом 30 хвилин.
07
Обсмажити на олії цибулю. Додати моркву і обсмажити разом з цибулею. Додати помідори і злегка обсмажити.
08
Приготовану масу додати до філе і машу. Варити 7 хвилин.
09
У каструлю додати часник, пропущений через прес. При необхідності суп посолити.
10
На сухій сковороді обсмажити бекон з двох сторін.
11
Викласти на паперовий рушник або серветки, промокнути, щоб прибрати надлишки жиру.
12
Бекон нарізати.
13
У тарілки налити суп, додати бекон і дрібно порізану зелень.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores