Стручкова квасоля з яйцем і помідорами - Image

Стручкова квасоля з яйцем і помідорами

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Слід для початку відзначити, що потрібно брати спеціальний ніжний вид квасолі, в якій можна їсти не тільки зерна, але й стручки. Це французька квасоля. Щоб ви не замислювалися, готувати цю страву чи ні, ви повинні знати, що квасоля дуже корисна для нашого організму в будь-якому віці. Для молодих - це клітковина, каротин і вітамін С. У більш зрілому віці вона знижує ризик інфаркту. Щоб квасоля вийшла не суховата, додайте помідори і і томатну пасту. А яйця зроблять страву більш ситною. Це відмінний варіант для сніданку, щоб зарядитися енергією на весь день. Її навіть можна їсти як повноцінну страву, адже вона досить ситна.

Ingredients

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Яйце куряче

1 шт.

Помідори

200 г.

Олія оливкова

30 мл.

Паста томатна

30 г.

Квасоля стручкова

400 г.

Preparation steps

01

Поставити сковороду на вогонь, розігріти, обсмажити подрібнену цибулю в оливковій олії до золотистого кольору.

02

Додати до цибулі в сковороду помідори, очищені від шкірки і нарізані, влити томатну пасту. Перемішати. Готувати до однорідної маси.

03

Додати квасолю в сковороду, трохи влити води, посолити за смаком. Тушкувати до готовності квасолі.

04

Збити яйця, додати до квасолі. Готувати, поки не запечутся яйця. При подачі поперчити за смаком і додати зелень.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min