
Салат з шпинату і креветок
Досить простий салат з трохи солодких помідорів чері, корисних креветок і шпинату, з давно перевіреним смачним соусом з гірчиці, оливкової олії, лимонного соку і бальзамічного оцту. Такий салат ви полюбите відразу і будете готувати ще дуже довго. Скажімо так, цей салат відноситься до таких, що не набридають. За смаком можна додати сир моцарела, будь-який зелений салат (добре підійде рукола), авокадо або курку, запечену зі спеціями (до речі, креветки також можна не відварювати, а запекти в духовці або грилі). Салат може замінити вам повноцінну вечерю, бо містить достатню кількість білків, жирів і вуглеводів одночасно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shrimps 90/120
160 г.
Spinach Bunch100g
200 г.
Ukrpole Marinated Cherry Tomatoes 540ml
150 г.
Vinnytsia Mustard 125g
5 г.
Lemon
30 г.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
10 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Шпинат помити, просушити і нарвати руками. Гірчицю змішати з олією, сіллю, оцтом, лимонним соком. Помідори помити і розрізати на половинки.
02
Креветки відварити протягом 5-7 хвилин в підсоленій воді. Змішати всі інгредієнти і додати заправку. Обережно перемішати салат і трохи охолодити перед подачею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores