
Сирники прибалтійські
Представляємо вашій увазі відмінну домашню страву, ласощі з глибокого дитинства - сирники. Але сирники ми готуватимемо не вітчизняні, а прибалтійські. Вважається, що сирники - це страва східно-європейських країн. Це Україна, Росія, Білорусія. Природно, що ареал такої смачної страви, як сирники не міг довго залишатися в одних межах. Сирники спробували в інших країнах, трошки додали щось своє і назвали сирники по-своєму. Ось тепер ми маємо справу з прибалтійськими сирниками. Їх головна відмінність від наших вітчизняних побратимів - це те, що вони обвалюються не в борошні, а в сухариках. У будь-якому випадку варто спробувати. Виходить дуже смачно.
Ingredients
Домашній сир
150 г.
Борошно пшеничне
3 ст.л.
Яйце куряче
1 шт.
Сметана
2 ст.л.
Масло вершкове
1 ч.л.
Цукор
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
У мисці змішати сир, цукор і сіль, розтерти. Додати половину сметани, яйце, масло і борошно, все перемішати.
02
З тіста зробити сирники, обваляти в сухарях, обсмажити на олії, до золотистої скоринки.
03
При подачі додати зверху сметану.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores