Сальморехо (холодний іспанський суп) - Image

Сальморехо (холодний іспанський суп)

Number of servings: 5Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Суп-пюре сальморехо роблять в Іспанії з давніх часів, тому якщо вам забажалось чогось по-справжньому оригінального та заморського цей супчик саме для вас. Використання в даній страві шматочків білого хліба завжди дає можливість насититись сповна. А поєднання свіженьких, зварених яєць з ароматною копченою ковбаскою є просто неперевершеним. Додавання соковитих помідор та духмяних зубчиків часничку вдало доповнюють цей прохолодний коктейль літа. З впевненістю можна говорити про насиченість вітамінами та мінералами даної страви, її поживність та енергетична цінність є головними складовими. Тому готуйте з любов'ю сальморехо для себе та своїх близьких, адже їх здоров'я - це найголовніше!

Ingredients for the recipe

Pink Tomato in Packing
89.10 - 113.40

Pink Tomato in Packing

per 1 kg

Ingredients

Pink Tomato in Packing

1 кг

Rumianets Milk Sliced ​​Loaf 225g

1 шт

Onion

1 шт

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт

Smoked Chicken Sausage

100 г

Garlic

2 зуб.

Salt Egypt

за смаком

Borges Apple Vinegar 250ml

за смаком

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

15 мл

Preparation steps

01

Яйця поставити варитися.

02

Під час варіння яєць підготувати всі інші інгредієнти, крім ковбаси.

03

Всі підготовлені продукти, включаючи хліб, скласти у велику миску і подрібнити блендером в однорідну масу.

04

Додати сіль, оливкову олію, оцет, часник, збивати ще кілька хвилин.

05

Зварені яйця і копчену ковбасу порізати кубиками. При подачі налити сальморехо в глибоку тарілку і додати нарізані яйце і ковбасу по 1 ст. ложці.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Seabass baked in foil

Seabass baked in foil

2

30 min