Салат із тунця з білою квасолею - Image

Салат із тунця з білою квасолею

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Салатів в наш час існує величезна кількість. Їх поділяють на певні категорії. Одні з їх дієтичні (дуже легкі і не калорійні), інші святкові (їх ще зазвичай заправляють майонезом, і в них багато різних інгредієнтів). А є ще й ситні салати. Ось один з таких ми вам і ходимо запропонувати. Це салат з тунця з білою квасолею. Квасоля сама по собі вже досить ситна. Але її потрібно їсти, так як в ній багато цинку і міді. Не кажучи вже про тунець. Як і в будь-якій рибі, в ньому дуже багато фосфору. Крім цього він багатий на жирні кислоти, які важливі для серцево-судинної системи. Помідори відмінно доповнюють весь салат. Він виходить досить ситний, і його можна подавати навіть як самостійну страву до вечері. Або ж з будь-яким гарніром.

Ingredients

Тунець консервований

200 г.

Квасоля консервована

200 г.

Помідори

2 шт.

Маслини

10 шт.

Огірки

1 шт.

Яйце куряче

2 шт.

Базилік

1 пучок

Сіль

за смаком

Олія рослинна

100 г.

Preparation steps

01

Тунець розділити на великі шматочки, перед цим злити рідину. Викласти в миску.

02

Помідори нарізати на невеликі шматочки, яйця зварити круто. Огірки дрібно нарізати. Квасолю зварити.

03

Додати в миску з тунцем помідори, маслини, квасолю і огірки з яйцями. Все перемішати. Базилік дрібно нарізати, змішати окремо з маслом, заправити салат отриманою сумішшю.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Салат із тунця з білою квасолею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua